fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 16:13 19 Лип 2020

"Це моє улюблене місто номер 2": Тищенко розповів, чи буде балотуватися в мери Одеси

Фото Facebook "Слуга народу"

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко не виключив, що може балотуватися в мери Одеси. Але це можливо лише в тому випадку, якщо рішення прийме Президент України Володимир Зеленський.

Про це нардеп заявив "Рубриці", коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про плани Офісу президента дати йому можливість брати участь у мерських перегонах.

За словами Тищенко, він – людина команди Зеленського, тому буде працювати там, де це максимально важливо для партії влади.

"Поки ще не знаю про нові креативні стратегії Володимира Олександровича. Але, він президент, і йому видніше. Ви, журналісти, вічно все перекручуєте в свою користь. Буде прийнято рішення про Одесу, буду працювати в Одесі. До речі, це моє улюблене місто номер 2. У мене прабабуся жила на Молдаванці (мікрорайон Одеси. – Ред.). Стадіон, так стадіон", – заявив Тищенко.

Варто відзначити, що 16 липня на внутріфракційних праймеріз в "Слугу народу" на посаду кандидата в мери Києва Микола Тищенко зайняв третє місце, поступившись Олександру Дубинському і Ірині Верещук.

Раніше ж Микола Тищенко заявляв, що планує брати участь в гонці за мерське крісло столиці.

Сам народний депутат був обраний до Верховної Ради як мажоритарник від 219 округу (Київ, частина Святошинського району).

Нагадаємо, нардепка Ірина Верещук стала кандидаткою в мери Києва від партії "Слуга Народу".

Кандидатка від партії "Слуга народу" на посаду мера Києва Ірина Верещук запросила міського голову Віталія Кличка на дебати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: