fbpx
Сьогодні
08:56 19 Лип 2020

Кадиров вимагає від Зеленського "підтвердити свої вибачення" і покласти край війні на сході України

Глава Чечні Рамзан Кадиров звернувся до президента України Володимира Зеленського із закликом «визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення» за відео Кварталу 95, яке його образило.

У своєму Telegram-каналі керівник Чечні опублікував уривок з інтерв'ю Зеленського Дмитру Гордону дворічної давності. У ньому той вибачається перед мусульманами за своїх колег, які показали нарізку відео з Кадировим, який плаче, в шоу Кварталу 95.

«Колись я знав Зеленського як людину, яка, визнавши свою провину, мала честь вибачитися. Це було гідно чоловіка. Але тільки навіщо тепер, після прийнятих вибачень, намагатися зобразити із себе щось, викручуватися, крутити, намагатися підняти себе? Тепер же Ви, отримавши повноваження президента України, кожного разу придумуєте нові версії вибачень. Вам доведеться твердо визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення. Якщо ж ні, то Вам доведеться відповісти переді мною не як перед главою республіки, а як перед сином першого президента Чеченської Республіки, героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова, пам'ять якого Ви образили!», — написав Кадиров.

Він закликав Зеленського обрати «найбільш підходящий для себе статус».

«Я син загиблого отця, піхотинець великого лідера Володимира Путіна, захисник свого народу. Виберіть і Ви, Володимире Олександровичу, найбільш підходящий для себе статус, визначитеся, нарешті, з тим, хто Ви є. Ви нечесні і виверткі не тільки у своїх словах, але і в передвиборних обіцянках. Обіцяли покласти край війні, але продовжуєте справу свого попередника Порошенка», — написав Кадиров.

Також керівник Чечні закликав Зеленського зателефонувати Путіну «і оголосити, що закінчуєте з цією громадянською війною на сході України».

Нагадаємо, що в 2014 році Зеленський піддався різкій критиці з боку оточення Кадирова за жарт про главу Чечні, який нібито плакав через знесення пам'ятника Леніну в Харкові, після чого шоумен вирішив перед ним вибачитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: