fbpx
Сьогодні
08:31 19 Лип 2020

Доба на Донбасі: 13 обстрілів, 1 військовий отримав поранення

Фото Reuters

За добу, 18 липня, збройні формування РФ 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено військового. 19 липня противник шість разів обстріляв позиції ЗСУ, без втрат.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

Ворог обстріляв українські позиції з артилерійських систем калібру 122 мм, 82-х мм мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї неподалік Старогнатівки, Водяного, Новоселівки Другої, Талаківки, Новотошківського, Хутору Вільний і Причепилівки.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення. Його оперативно доставлено до медичного закладу та надано допомогу лікарів.

За даними розвідки, минулої доби українські захисники знищили одного загарбника. І за уточненими даними, 16 липня втрати противника склали ще двоє загиблих.

Також, 18 липня, збройні формування РФ обстріляли ділянку розведення сил та засобів № 3 Богданівка.

Від початку поточної доби, 19 липня, збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню неподалік Причепилівки, Водяного та Луганського.

За наявною інформацією втрат за поточну добу серед українських військових немає.

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: