fbpx
Сьогодні
21:36 18 Лип 2020

Справа Шеремета: Кузьменко і Антоненко спростували інформацію про співпрацю з СБУ

Фото з facebook адвоката Тараса Безпалого

Підозрювані у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрій Антоненко і Юлія Кузьменко заявили, що не співпрацювали зі Службою безпеки України.

Як повідомляє «Громадське», Антоненко заявив, що справді проходив перевірку СБУ перед початком службі в Силах спеціальних операцій, однак не працював на службу.

«Це все брехня. Для того, щоб потрапити в Сили спеціальних операцій, кожен кандидат проходить перевірку через СБУ. Немає співпраці і бути не може. Якби я, наприклад, був якимось агентом, то мене б просто не взяли в ССО», — сказав він.

За словами Кузьменко, у неї справді є знайома, чоловік якої служить в СБУ, однак також заперечує свою причетність до спецслужби.

«У мене дійсно є подруга, чоловік якої служить в Службі безпеки України. Але є один момент. Всі ці здогадки розбиваються одним питанням "Коли ми познайомилися?". Це було літо 2017 року. Ми бачилися за весь час лише кілька разів. Тому що я дружу з подругою, а вона іноді приїжджала з чоловіком. Тому вся ця "бондіана" розбивається таким питанням», — сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: