fbpx
Сьогодні
23:28 17 Лип 2020

Верещук назвала свої переваги на виборах на пост мера Києва

Нардеп фракції "Слуга народу" Ірина Верещук розповіла, які має переваги перед іншими кандидатами на пост мера столиці

Про це вона заявила у коментарі Радіо Свобода.

"Не без того, що я – жінка і це теж додає. Я завжди виступала за те, аби голосували якомога більше за жінок в тергромадах, за жінок у голови міських рад… Наша перевага, як кандидата від "Слуги народу", є беззаперечною і очевидною, тому що і президент, і уряд, і монобільшість у парламенті будуть від однієї партії. Це безпрецедентно, такого ще в історії України не було. Уявіть собі, голова Києва від "Слуги народу", наскільки це, так би мовити, коротка стежка і до президента, і до уряду, і до тих змін, які потрібно провести в Київській міськраді та на законодавчому рівні. Києву потрібні державні програми. Як ви думаєте, кому віддадуть перевагу, коли вирішуватимуть (кому надаватимуть держпрограму – ред.) за рівних умов, представнику від "Слуги народу" чи іншим кандидатам, або діючому меру Кличку?", – наголосила Верещук.

Нардеп також назвала три "П", які вона планує продемонструвати киянам: "порядок, порядок у фінансах та порядок на вулицях".

"Я україномовна. Я українка. Я з україномовного середовища. Мене виховала Україна. Тобто, я дійсно просякнута українською культурою, українською мовою, але центрична. Я ніколи не буду нападати на тих людей, які мають інші погляди. Я можу зробити так, аби комфортно було всім", – зауважила Верещук.

Нагадаємо, нардепка Ірина Верещук стала кандидаткою в мери Києва від партії "Слуга Народу".

Кандидатка від партії "Слуга народу" на посаду мера Києва Ірина Верещук запросила міського голову Віталія Кличка на дебати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: