fbpx
Сьогодні
22:00 16 Лип 2020

Зеленський заявив, що Верещук – кращий кандидат в мери Києва

Фото: ОПУ

Парламентська фракція "Слуга народу" на своєму засіданні провела праймеріз кандидатів для участі у виборах мера Києва, переможцем яких стала нардеп Ірина Верещук.

Про це пізніше заявив журналістам присутній на засіданні президент України Володимир Зеленський, передає Україна 24.

За словами очільника держави, Верещук отримала всі три бали: від фракції, за даними соціології та його підтримку.

Переможця обирали за трьома критеріями (за кожен критерій – 1 бал): підтримка фракції, підтримка киян (результати соціологічного опитування) і підтримка президента.

"Сьогодні все було чесно і відкрито. Було п'ять кандидатів, вони всі потужні й допомагатимуть обранцеві. Я підтримую рішення партії та симпатизую Ірині Верещук. Вона буде найкращим, найрозумнішим кандидатом", – зазначив президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що фракція "Слуга Народу" на своєму засіданні провела праймеріз кандидатів для участі у виборах київського міського голови. Перемогу здобула Ірина Верещук.

Верещук запросила Кличка на дебати.

Раніше Верещук офіційно оголосила про участь у праймеріз "Слуги народу" на мера Києва.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада проголосувала проєкт Постанови про проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

16 липня Рада внесла зміни до виборчого законодавства: зменшила застави, змінила виборчу квоту та заборонила продуктові набори від кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: