fbpx
Сьогодні
22:54 16 Лип 2020

"Я пам'ятаю, як один президент викликав мене на дебати": Зеленський прокоментував пропозицію Верещук щодо дебатів з Кличком

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що жителям Києва було б цікаво послухати дебати з важливих для столиці питань між чинним мером Віталієм Кличком і кандидатом від "Слуги народу", народним депутатом Іриною Верещук.

Про це він сказав на зустрічі з журналістами після завершення засідання фракції "Слуга народу", передає Україна 24.

"Мені здається, що це дуже важливо. Я пам'ятаю, як один президент викликав мене на дебати. Мені здається, що ми повинні бути відкриті, ніхто не повинен боятися", – зауважив президент.

На його думку, предметні професійні дебати, з питань життя міста, містобудування, житлово-комунального господарства, інфраструктури, фінансів, транспорту були б дуже цікаві.

"Киянам дуже цікаво було б почути відповіді на ці питання на дебатах між чинним мером і Іриною Верещук", – резюмував він.

Нагадаємо, що фракція "Слуга Народу" на своєму засіданні провела праймеріз кандидатів для участі у виборах київського міського голови. Перемогу здобула Ірина Верещук.

Верещук запросила Кличка на дебати.

Раніше Верещук офіційно оголосила про участь у праймеріз "Слуги народу" на мера Києва.

Нагадаємо, 15 липня Верховна Рада проголосувала проєкт Постанови про проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

16 липня Рада внесла зміни до виборчого законодавства: зменшила застави, змінила виборчу квоту та заборонила продуктові набори від кандидатів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: