fbpx
Сьогодні
13:39 16 Лип 2020

Піщанська назвала основні пріоритети своєї роботи в Антимонопольному комітеті

Фото: Укрінформ

Новопризначена голова Антимонопольного комітету України Ольга Піщанська назвала основні пріоритети своєї роботи, серед яких будуть боротьба зі зловживаннями існуючих монополій та посилення інституційної спроможності АМК.

Про це Піщанська заявила під час виступу у Верховній Раді 16 липня.

"Основними пріоритетами конкуретної політики на найближче майбутнє особисто для себе ставлю боротьбу зі зловживаннями існуючих монополій та картелів, використання інструментів пониження бар'єрів входу на ринки, припинення антиконкурентних дій органів влади, посилення інституційної спроможності комітету та реформа органу оскарження публічних закупівель", – сказала Піщанська.

Вона додала, що також планує запустити механізм співпраці з державними органами влади з метою мінімізації обмежень конкуренції з їх боку. "Це дозволить створити сприятливі умови для бізнесу і сприятиме зростанню авторитету України в цілому", – зазначила Піщанська.

Крім цього, нова очільниця АМКУ планує поглибити міжнародне співробітництво відомства. Зокрема, завершити вступ комітету до складу Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР).

Піщанська додала, що також має на меті завершити територіальну реформу органу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: