fbpx
Сьогодні
16:32 15 Лип 2020

"Слуга народу" в четвер вирішить, хто представлятиме партію на виборах мера Києва, - нардеп

У четвер на засіданні фракції відбудуться внутрішньопартійні праймериз "Слуги народу" з вибору кандидата на посаду мера Києва.

Про це заявив народний депутат однойменної фракції Олександр Качура.

"Надійшла пропозиція від президента в четвер увечері провести засідання фракції, яке буде присвячене питанню кандидатури на посаду голови НБУ і проведенню праймериз (на посаду мера Києва). Президент запропонував саме на засіданні фракції провести праймериз: буде презентація програм, буде голосування фракції, думка ради Київської міської партійної адміністрації та президента України", – сказав Качура журналістам після засідання Верховної Ради.

Депутат заявив, що вже ввечері в четвер кандидата від партії "Слуга народу" на посаду київського міського голови буде обрано.

"Ми маємо вже о 20:30 у четвер визначитися з тим, хто представлятиме партію "Слуга народу" в Києві", – додав нардеп.

За його словами, на базі найвищої ради партії було створено робочу групу, яка розробить механізм проведення праймериз, або ж фракція обиратиме свого представника за тим сценарієм, який запропонував президент Володимир Зеленський.

"Ми прийняли ту пропозицію, яка надійшла від президента, й запропонували інші умови, які ми напрацюємо впродовж сьогоднішнього і завтрашнього дня. На базі найвищої ради партії було створено робочу групу, яку очолив Роман Гришук, Євгенія Кравчук, а я взяв самовідвід, оскільки в мене є конфлікт інтересів, адже я сам беру участь у праймериз.

Вони напрацюють процедуру проходження самих праймериз, яку буде затверджено в четвер, або ж ми підемо за тією пропозицією, яка надійшла від президента, і ми проводитимемо праймериз на засіданні фракції", – сказав Качура.

Рубрика:
Київ Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: