fbpx
Сьогодні
14:52 15 Лип 2020

ООС: Бойовики передали українській стороні військового, загиблого під Зайцевим

Проросійські бойовики передали українській стороні тіло загиблого військового. Мова йде про бійця, який загинув 13 липня в районі Зайцевого Донецької області.

Про це повідомив штаб ООС.

Сьогодні, 15 липня відбулося повернення з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних Сил України,…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Wednesday, July 15, 2020

Повідомляється, що сьогодні пройшла передача з тимчасово окупованої території тіла військовослужбовця Збройних сил України. Зараз йде підготовка до транспортування тіла до місця поховання і проведення ритуалу вшанування полеглого героя.

Нагадаємо, 13 липня український військовий загинув під час виконання бойового завдання в районі Зайцевого, він підірвався на міні і отримав важке поранення, несумісне з життям.

На місце загибелі висунулася група евакуації в білих касках з розпізнавальними знаками. Противник підтвердив режим "тиші", але відкрив вогонь, коли евакуаційна група перебувала в декількох метрах від тіла.

Українська сторона стверджує, що бойовики влаштували засідку, відкривши вогонь на ураження з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. В результаті загинув військовий медик, ще один боєць отримав поранення, а третій – бойову травму.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: