fbpx
Сьогодні
13:19 14 Лип 2020

У "СН" повідомили, які покарання передбачаються за порушення закону про гральний бізнес

Фото Getty Images

У законі про гральний бізнес, який ухвалила Верховна Рада, передбачена кримінальна відповідальність та позбавлення волі за порушення норм документу. Зокрема, мільйонні штрафи загрожують організатором за допуск до гри українців до 21 року.

Про це повідомляє партія "Слуга народу" у своєму Telegram-каналі.

  • Вказано, що за ведення грального бізнесу без ліцензії загрожує кримінальна відповідальність, а саме штраф від 170 до 680 тисяч гривень. При цьому повторне порушення будуть карати штрафом від 680 до 850 тисяч гривень. Також за це правопорушення можуть позбавляти волі.
  • Передбачено, що працівникам правоохоронних органів за бездіяльність чи "кришування" грального бізнесу загрожує від 6 до 8 років позбавлення волі.
  • У законі прописані жорсткі фінансові штрафи за низку порушень організаторів, наприклад, допуск до гри осіб, молодших 21 року: штраф близько 2 мільйонів 360 тисяч гривень, а за повторне порушення – анулювання ліцензії.
  • Документ чітко встановлює, що до гри допускають лише осіб не молодше 21 року. Вік гравців має ідентифікувати охоронець на вході до закладу, вимагаючи паспорт.
  • Крім того, закон збільшує коло осіб, які можуть звернутися до суду із заявою про обмеження для члена сім'ї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: