fbpx
Сьогодні
13:35 13 Лип 2020

"Слуга народу" запросила на засідання фракції Шмигаля: деталі

Фото Reuters

На засідання фракції "Слуга народу" запросили прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Його запросили для презентації кандидатів по кадрових питаннях, які має розглянути Верховна рада.

Про це РБК-Україна повідомила заступник голови фракції Євгенія Кравчук.

За її словами, на засідання СН запросили кандидата на посаду віце-прем'єр-міністра з питань ОПК Олега Уруського та кандидата на посаду глави Антимонопольного комітету Ольгу Піщанську.

"Очікуємо також, що буде прем'єр-міністр на засіданні. Ми його запросили, щоб він презентував кандидатів. Можливо, в нього є питання, які б він хотів обговорити з фракцією", – заявила Кравчук.

У другій частині засідання фракції монобільшість планує обговорити зміни до виборчого кодексу та питання нового районування.

"Це досить дискусійне питання, яке вже обговорювалось і в комітеті, але бажано, щоб і на фракції його обговорили", – додала парламентар.

Раніше заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук поінформувала, що Верховна Рада на одному із засідань парламенту упродовж 13-17 липня розгляне призначення віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Кандидатом на цю посаду, за її словами, є колишній голова Державного космічного агентства Олег Уруський.

Сьогодні, 13 липня народні депутати збираються на позачергове засідання: який порядок денний.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: