fbpx
Сьогодні
12:36 13 Лип 2020

"Слуга народу" планує розглянути на фракції кандидатуру нового віцепрем'єра з промполітики

Фракція партії "Слуга народу" планує під час свого засідання увечері в понеділок, 13 липня, визначитися щодо законопроєктів, які виноситимуться на позачергові засідання Верховної Ради цього тижня.

Про це сказала заступниця голови фракції Галина Янченко в ефірі "Україна 24".

"Прогнозую, що обговорюватиметься (на засіданні фракції – ред.) ряд законопроєктів, які будуть пізніше виноситися на позачергові пленарні засідання», – зазначила вона.

Також, додала вона, фракція може розглянути кандидатуру на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України.

"Не виключено, що буде одне з кадрових рішень, зокрема, я не виключаю, що якраз сьогодні на фракції ми зможемо познайомитися з кандидатом на віцепрем'єра з питань промислового комплексу й поставити питання", – зазначила Янченко.

Раніше заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук поінформувала, що Верховна Рада на одному із засідань парламенту упродовж 13-17 липня розгляне призначення віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Кандидатом на цю посаду, за її словами, є колишній голова Державного космічного агентства Олег Уруський.

Сьогодні, 13 липня народні депутати збираються на позачергове засідання: який порядок денний.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: