fbpx
Сьогодні
08:44 13 Лип 2020

ООС: 5 військових поранені, один отримав бойове травмування, але захисники знищили 3 окупантів

За даними розвідки, 12 липня українські військовослужбовці знищили 3 окупантів та щонайменше 8 поранили.

Про це повідомляє ООС.

Зведення станом на 07:00 13 липня 2020 року#ООС #операція_ОС #ранкове_зведення12 липня незаконні збройні формування…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Sunday, July 12, 2020

12 липня незаконні збройні формування Російської Федерації 16 разів порушили режим припинення вогню.

Формування РФ застосовували заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи 152-го та 122-го калібру, 120-ти та 82-х мм міномети, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Для придушення вогневих засобів противника українські війська застосували штатне озброєння.

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів 5 військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення, ще один воїн – бойове травмування. Усіх українських захисників доправлено до медичних закладів та надано необхідну допомогу лікарів. За даними розвідки, 12 липня українські військовослужбовці знищили 3 окупантів та щонайменше 8 поранили.

"Також, минулої доби збройні формування РФ зі сторони Спартака цинічно обстріляли житлові будинки в Авдіївці. Противник використав артилерійські системи калібру 122 мм та 120-ти мм міномети. Внаслідок обстрілу один боєприпас розірвався на городі домогосподарства та ударною хвилею пошкодив вікна приватного помешкання. Ще один боєприпас влучив в дах будинку та, на щастя, не розірвався, але це призвело до часткового пошкодження покрівлі будівлі.

Жертв та поранених серед цивільного населення немає.

Від початку поточної доби збройні формування Російської Федерації один раз порушили режим припинення вогню. За наявною інформацією втрат за поточну добу серед наших захисників немає".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: