fbpx
Сьогодні
20:27 12 Лип 2020

У "Слузі народу" розповіли, коли може бути призначений новий міністр

Ексголова Державного космічного агенства та колишній перший заступник міністра промислової політики Олег Уруський може стати віцепрем'єром з оборонно-промислового комплексу, міністром з питань стратегічних галузей промисловості.

Чи буде голосування по його кандидатурі найближчим часом, розповів нардеп з фракції "Слуга народу" Василь Мокан в ефірі каналу "Україна 24".

"Думаю, що досить висока ймовірність (щодо голосування за Уруського – ред), але це буде залежати ще від того, наскільки ця кандидатура пройде засідання нашої фракції, наскільки якісно буде обговорена і знайде підтримку. Фракція запланована завтра після позачергового засідання Ради. Там ще буде обговорюватись питання порядку денного на наступний пленарний тиждень. Може таке бути, що ми не обійдемося двома позачерговими засіданнями. Можливо, буде і третє", — сказав він.

Мокан також розповів, чим займатимуться у парламенті.

"На завтрашньому засіданні у порядку денному 13 питань, там немає кадрових питань. Через те, що ми продовжуємо розглядати поправки до закону про гральний бізнес, думаю, що кадрові питання будуть (прийматися) у другій половині тижня", — сказав він.

Проєкт постанови про призначення Уруського вже зареєстрували у Верховній Раді. Ініціатором документа значиться прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

НагадаємоЗеленський просить Раду скасувати карантинні обмеження зарплат чиновників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: