fbpx
Сьогодні
13:06 12 Лип 2020

Міністр економіки озвучив попит на кредити 5-7-9%

В Україні в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» вже подано заявок на 8 млрд гривень.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко, передає пресслужба Мінекономіки.

«Зараз ми бачимо перші позитивні паростки програми «5-7-9». У нас заявок зараз є на 8 млрд. Я думаю, що через 2 тижні процес буде ще активніше. Банки-учасники підтверджують, що отримали реальний інструмент і активно приймають заявки від клієнтів», – заявив Петрашко.

Він додав, що за цією програмою бізнес вже отримав понад 1 млрд грн кредитів для розвитку і впровадження антикризових заходів.

У Мінекономіки також нагадали, що з 1 липня умови участі в програмі «Доступні кредити 5-7-9%» для мікро- і середнього бізнесу спростили. Зокрема, були пом'якшені вимоги до обов'язкової прибутковості діючого бізнесу, знято обмеження щодо напрямків використання коштів та максимальної суми кредиту.

Позику можна отримати вже в 16-ти банках: АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Укрексімбанк», АТ АКБ «Банк Львів», ПАТ «ПУМБ», АТ «БАНК АЛЬЯНС», АТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ «ТАСКОМБАНК», АТ «Альфа-банк», АТ «КБ «ГЛОБУС», АТ «МЕГАБАНК», АТ «ПОЛІКОМБАНК», АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: