fbpx
Сьогодні
13:51 10 Лип 2020

В "Укрзалізниці" повідомили, коли повноцінно відновлять пасажирські перевезення

Фото Reuters

Укрзалізниця планує в серпні повноцінно відновити пасажирське залізничне сполучення у разі покращення ситуації з коронавірусом у країні.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

За словами виконувача обов'язків очільника Укрзалізниці Івана Юрика, Укрзалізниця вже відновила третину поїздів приміських та далекого сполучення.

«Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», — зазначив Юрик.

Також очільник Укрзалізниці закликав дотримуватися санітарних норм під час подорожей. За його словами, найбільше порушень санітарних норм зафіксували у приміських поїздах.

В Укрзалізниці нагадали, що всі пасажирські потяги проходить дезінфекційну обробку до та після рейсу. Також посилено обробляють постільну білизну. У кожному вагоні має бути санітайзер, а співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг на вході на вокзал та під час посадки до вагона. Пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися по вагонах. Тимчасово у поїздах не пропонують напої та кондитерські вироби.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: