fbpx
Сьогодні
21:52 10 Лип 2020

В Instagram з’явилася можливість закріплювати коментарі до постів

У додатку Instagram з'явилася функція закріплення коментарів до постів.

Соціальна мережа запустила тестування функції ще в травні, а тепер зробила доступною для всіх користувачів, повідомляє  The Verge.

Зазначена функція дозволяє будь-якому користувачеві зафіксувати три коментаря до публікації (у верхній частині секції коментарів). Це повинно допомогти авторам публікацій модерувати коментарі, виділяючи позитивні і роблячи менш видимими образливі повідомлення.

Для закріплення коментаря потрібно провести пальцем вліво, щоб відкрити варіанти того, що потрібно зробити з ним (відповісти, повідомити про порушення або видалити). Зліва від цих варіантів є піктограма, яка дозволяє закріпити коментар (іконка з канцелярською шпилькою).

Раніше в Instagram з'явився інструмент для масового видалення коментарів, який існує вже два місяці.

Варто зазначити, що протягом останніх декількох років в Instagram ввели багато функцій для вдосконалення інструментів для боротьби зі зловживаннями та дезінформацією, зокрема, значно посилилася модерація коментарів. Зараз компанія використовує штучний інтелект для автоматичного блокування образливих коментарів, а також для попередження користувачів перед тим, як вони публікують потенційно образливі або шкідливі коментарі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: