fbpx
Сьогодні
14:59 08 Лип 2020

Єрмак закликав сторони ТКГ забезпечити режим припинення вогню через пожежі на Луганщині

Глава Офісу президента України Андрій Єрмак закликав учасників Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі забезпечити повний та всеосяжний режим припинення вогню через пожежі в Луганській області, враховуючи небезпеку перекидання полум'я на населені пункти внаслідок посилення вітру та спекотної погоди.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Вважаю, що на черговому засіданні ТКГ варто вкотре предметно розглянути питання встановлення режиму тиші, адже нашим спільним завданням є запобігання новим людським жертвам серед мирного населення", – сказав він перед початком засідання ТКГ (Україна, Росія, ОБСЄ) в середу. Зустріч відбувається у форматі відеоконференції.

Перед початком засідання ТКГ Єрмак зазначив, що напередодні в Луганській області поблизу лінії розмежування сил і засобів виникла масштабна лісова пожежа, внаслідок якої постраждав населений пункт і загинули люди.

Осередки горіння спостерігаються в лісових масивах поблизу сіл Смолянинове, Капітанове та Воронове.

Місце надзвичайної події терміново відвідав президент України Володимир Зеленський. Йому доповіли, що ліквідація загоряння ускладнюється близькістю лінії розмежування сторін на Донбасі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: