fbpx
Сьогодні
15:35 08 Лип 2020

Уряд дозволив нічним клубам і театрам працювати до 23:00

Кабінет міністрів України заборонив роботу нічних розважальних закладів після 23:00. При цьому культурно-розважальні заклади будуть працювати з деякими обмеженнями.

Про це повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

Нічні розважальні установи і установи культури на період карантину можуть працювати до 23:00 з дотриманням низки обмежень і правил.

«Ми всі бачимо на відео, як вони усі (клуби) працюють вночі – і їм нічого не заважає. У той же час, для установ культури, в тому числі театрів, є обмеження — розсадження шахматкою і обмеження роботи до 22 годин, хоча вони починають працювати о 7−8 годині (вечора).

Цими змінами, розробленими спільно з Міністерством охорони здоров'я та МВС, ми врегульовуємо, що нічні розважальні заклади не зможуть працювати після 23-ї години, зате для культурних заходів є певні зміни, які дозволять їм також працювати до 23 години, але з чіткими обмеженнями і правилами", — заявив Ткаченко на засіданні уряду.

У своєму Telegram-каналі Ткаченко підкреслив, що нічні клуби, що порушують карантин — це злочинці, через яких поширюється коронавірус.

«Порушників карантину, зокрема, нічні клуби, треба не лише штрафувати. На перший раз попереджати, на другий — закривати аж до кінця пандемії. І контроль над виконанням має бути максимально жорстким!» – заявив він.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: