fbpx
Сьогодні
Фото, відео 18:04 07 Лип 2020

Згоріли десятки будинків, є жертва: в Луганській області вирує лісова пожежа

Фото: facebook.com/lugdsns

Масштабна пожежа у Луганській області розповсюдилася на село Смолянинове Новоайдарського району. Вогонь знищив кілька десятків житлових будинків, загинув місцевий житель.

в Луганській області вирує лісова пожежа

Про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

в Луганській області вирує лісова пожежа

За даними рятувальників, повністю згоріли близько 80 дачних будинків садового кооперативу "Вовча яма" та 14 житлових будинків у селі Смолянинове.

в Луганській області вирує лісова пожежа

"Попередньо 1 особа загинула та 9 осіб госпіталізовані до лікарні", – повідомили у ДСНС.

Оперативна інформація щодо загорання сухої трави та лісового масиву на території Новоайдарського району Луганської області

Оперативна інформація щодо загорання сухої трави та лісового масиву на території Новоайдарського району Луганської області ⤵️ Станом на 17 год. до гасіння пожежі залучено 361 чол. та 85 од. тех., з них від ДСНС 310 чол. о/с та 66 од. техніки. Додатково слідують від ДСНС 37 автоцистерн та 220 чол. з Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей. У зв'язку з поривчастим вітром (до 25 м/с) та високою температурою повітря (+ 38) відбулося розповсюдження пожежі на с. Смолянинове Новоайдарського району. Попередньо 1 особа загинула та 4 особи госпіталізовані до лікарні. Вогнем знищено близько 80 дачних будинків садового кооперативу «Вовча яма» та 14 житлових будинків у с. Смолянинове.

Posted by ДСНС України on Tuesday, July 7, 2020

До гасіння пожежі залучено 361 рятувальника та 85 одиниць техніки.

в Луганській області вирує лісова пожежа

До місця події направили 37 автоцистерн з водою та 220 пожежних з чотирьох регіонів – Харківської, Донецької, Дніпропетровської та Полтавської областей.

В Луганской области горит Новоайдарский лес ‼️По данным ГСЧС, общая площадь пожара – 60 гектар.Вот так выглядит сегодня небо над жилыми кварталами Северодонецка.Фото из социальных сетей

Posted by Восточный Вариант on Tuesday, July 7, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: