fbpx
Сьогодні
10:16 07 Лип 2020

На кордоні з Білоруссю відновили роботу 2 пункти пропуску

З 00:00 годин вівторка, 7 липня, на кордоні з Білоруссю відновили роботу пункти пропуску "Дольськ" (Любешівський район Волинської обл.) та "Вільча" (Поліський район Київської області).

Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби України.

"В обох пунктах пропуску можливе перетинання кордону пішки, пасажирським і вантажним транспортом".

  1. "Вільча" є міждержавним пунктом пропуску, де можуть пройти оформлення лише громадяни України та Білорусі.
  2. "Дольськ" – міжнародний пункт пропуску, де можуть перетинати кордон між Україною та Білоруссю всі, хто має на це законне право.

У Держприкордонслужбі також зазначили, що ще в 9 пунктах пропуску на українсько-російській та українсько-білоруській ділянках держкордону відновили можливість пішого перетину кордону.

"Також, згідно із вказаним рішенням уряду України, з 00:00 годин 7 липня відновлено можливість пішого перетину кордону з Росією в таких пунктах пропуску: "Мілове" (Луганська область, Міловський район), "Гоптівка" (Харківська область, Дергачівський район), "Бачівськ" (Сумська область, Глухівський район), "Юнаківка" (Сумська область, Сумський район).

Також на кордоні з Росією та Білоруссю в пункті пропуску "Сеньківка" (Чернігівська область, Городнянський район) та кордону з Білоруссю в таких пунктах пропуску: "Нові Яриловичі" (Чернігівська область, Ріпкинський район), "Виступовичі" (Житомирська область, Овруцький район), "Доманове" (Волинська область, Ратнівський район), "Славутич" (Чернігівська область, Чернігівський район)".

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: