fbpx
Сьогодні
11:59 06 Лип 2020

В МЗС заявили, що українські туристи вилетіли в Грецію через помилки в роботі авіакомпаній

Міністерство закордонних справ України вважає причиною вильоту українців до Греції з туристичною метою помилкою в роботі авіакомпаній.

Про це сказав заступник міністра закордонних справ України Євген Єнін на брифінгу 6 липня.

"Зазначений інцидент стався через певні помилки в роботі двох авіаліній. Відповідно забезпечення харчуванняя і транспортування в Україну буде здійснено за рахунок зазначених авіаліній".

За його словами, з України сьогодні здійснюється велика кількість рейсів в ряд країн, але авіаперевізники повинні упевнитися в наявності документів, що дозволяють пасажирам в'їзд в зазначені країни.

Єнін також підкреслив, що сьогодні МЗС в черговий раз проінформує всіх представників авіаліній, що працюють в Україні про необхідність ретельно дотримуватися правил здійснення авіаперевезень.

Він також підкреслив, що українські громадяни в Афінах перебувають на постійному контакті з консулами, їм надається вся необхідна допомога, забезпечення засобами гігієни.

Повідомлялося, що повернення додому 17 українців заплановано на вівторок 7 липня.

Раніше в аеропорту Афін затримали 17 громадян України, в тому числі двох дітей, які прилетіли до Греції з Києва на рейсах Ryanair і Wizz Air, через заборону на в'їзд до ЄС громадян третіх країн. Українці прибули до Греції з туристичною метою, що на даний момент не дозволено.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: