fbpx
Сьогодні
17:44 05 Лип 2020

В Австрії вбили свідка у справі Окуєвої: деталі

В Австрії 4 липня від вогнепального поранення в голову загинув громадянин Росії чеченського походження, який просив про політичний притулок. Ймовірно, жертвою став свідок у справі про вбивство Аміни Окуєвої.

Про вбивство росіянина повідомила газета Kurier.

Росіянин був вбитий поблизу торгового центру в місті Герасдорф, що поблизу Відня. Підозрюваного у вбивстві затримали у місті Лінц, він не чинив супротиву. Мотиви вбивства встановлюються.

За даними джерел "Кавказ.Реалії", вбитий чеченець є Маміханом "Анзором" Умаровим, який був критиком президента Чечні Рамзана Кадирова.

Також цю інформацію підтвердив блогер Муса Ломаєв в коментарі російському телеканалу "Дождь".

Крім того, hromadske з посиланням на джерела у слідстві розповів, що Умаров також проходить свідком у справі про вбивство Окуєвої. Саме його свідчення допомогли оголосити підозру ймовірному організатору вбивства Окуєвої.

Додамо, що екс-депутат Ігор Мосійчук у Facebook заявив, що незадовго до вбивства спілкувався з Умаровим. Під час розмови Умаров розповів про погрози, які йому надходять, та висловлював бажання приїхати в Україну.

😡😡😡😡😡АНЗОРУ НАДХОДИЛИ ПОГРОЗИ З УКРАЇНИ Буквально за декілька днів до вчорашнього вбивства під Віднем Маміхана…

Posted by Ігор Мосійчук on Sunday, July 5, 2020

Нагадаємо, Окуєву вбили у жовтні 2017 року під час нападу поблизу Глевахи. Нападники розстріляли автомобіль, в якому вона перебувала разом з чоловіком Адамом Осмаєвим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: