fbpx
Сьогодні
19:33 04 Лип 2020

Шкарлет заперечив, що заявляв про "підтримку поглядів і принципів Партії регіонів"

В.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив, що не давав інтерв'ю про "підтримку поглядів і принципів Партії регіонів".

Він також повідомив, що ніколи не читав текст цього інтерв'ю з ним, в якому була опублікована відповідна заява. Про це він повідомив в інтерв'ю з LB.ua.

"Повірте, я його реально не читав. І точно не міг такого сказати. Там написано, нібито я сказав, що підтримую Партію регіонів ще з 2004 року. Але у 2004-у році я працював лише один рік на посаді ректора приватного університету. Мені треба було форматувати навчальний процес, шукати приміщення, шукати викладачів. В 2007-2009 році я дуже плідно співпрацював з Миколою Томенком по цілій низці проектів. Скажіть мені, яка стиковка може бути з Партією регіонів?" – заявив він.

Відповідаючи на питання про те, чи стверджує він, що не говорив про те, що поділяє поглядів Партії регіонів, Шкарлет підкреслив, що такої фрази не говорив.

"Я не давав це інтерв'ю. Можливо, там є питання, які мені ставили, але цей абзац я взагалі не пам'ятаю", – зазначив він.

Він також додав, що не підтримує відносини з ексглавою МОН часів Януковича Дмитром Табачником і його заступником Євгеном Сулимою відтоді, як вони перестали працювати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: