fbpx
Сьогодні
19:53 03 Лип 2020

Рада проголосувала за забезпечення Міндовкілля фінансовими ресурсами

Верховна Рада ухвалила в цілому проект закону №3664 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік".

За документ проголосували 247 народних депутатів. 

"Метою прийняття даного акту є визначення Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України головним розпорядником коштів та забезпечити його фінансовими ресурсами для належного виконання покладених на нього функцій з формування та реалізації відповідної політики", – йдеться у пояснювальній записці. 

Проект закону передбачає передачу бюджетних призначень, що передбачені Міністерству енергетики та захисту довкілля України для виконання бюджетних програм, спрямованих на захист довкілля та природних ресурсів, а також приведення у відповідність назви головних розпорядників коштів.  

"Для цього пропонується внести зміни до додатку 3 «Розподіл видатків Державного бюджету України на 2020 рік» та додатку 4 "Повернення кредитів до Державного бюджету України та розподіл надання кредитів з Державного бюджету України в 2020 році" Закону України "Про Державний бюджет України на 2020 рік", – вказано у пояснювальній записці. 

Нагадаємо, наприкінці травня Кабінет міністрів розділив Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища на два окремих відомства.

19 червня Рада призначила Абрамовського міністром навколишнього середовища і природних ресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: