fbpx
Сьогодні
13:31 03 Лип 2020

Кличко закликав правоохоронців "розібратися" з фактами незаконних забудов у Києві та назвав приклади порушень

Мер Києва Віталій Кличко закликав правоохоронців долучитися до роботи з активістами та міською владою для оперативного реагування на звернення киян щодо можливого незаконного будівництва у столиці.

"Днями в мерії відбулося засідання комісії з перевірки інформації щодо об'єктів будівництва, які викликають суспільний резонанс. У ньому взяли участь представники КМДА, активісти, а також – представники прокуратури та поліції міста Києва. Я цього тижня разом із поліцією був на одному з таких об'єктів – Ярославів Вал, історичний центр міста. Забудовник там зовсім втратив розум. І там, де за документами має бути аварійне зміцнення будинку, побудував нову будівлю – п'ять поверхів під землю", – наголосив мер Києва на брифінгу.

Кличко зазначив, що ще один забудовник – "Аркада" – продовжує ігнорувати інтереси інвесторів, які вклали кошти у будівництво житла. Так, забудовник досі не подав на розгляд містобудівної ради скоригований проект житлового масиву "Патріотика на озерах", де буде передбачено будівництво соціальної інфраструктури – шкіл, садочків, лікарень.

"А на інших комплексах, де нічого не заважає закінчити будівництво, припинив роботи. І продовжує підбурювати людей, шантажуючи владу… І, я вважаю, правоохоронні органи мають з цим розібратися якнайшвидше!" – зазначив Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: