fbpx
Сьогодні
12:45 01 Лип 2020

Втрати окупантів на Донбасі за червень становили 100 осіб убитими і пораненими, - розвідка

Згідно з даними української розвідки, у червні 2020 року російські найманці на Донбасі втратили загиблими і пораненими загалом 100 осіб, а також позбулися п'ять одиниць техніки.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

ДАНІ РОЗВІДКИ ЗА ЧЕРВЕНЬ#ООС #Операція_ОСКомандування операції Об'єднаних сил вкотре наголошує, що у разі загрози…

Posted by Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation on Wednesday, July 1, 2020

"Командування Операції об'єднаних сил вкотре наголошує, що у разі загрози життю та здоров'ю українських військовослужбовців наші підрозділи завжди дають адекватну відповідь, відкриваючи вогонь по противнику. Так, за підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за червень склали: загиблими – 42 особи; пораненими – 58 осіб. Також окупанти втратили п'ять одиниць техніки – ЗІЛ, КАМАЗ, два міномети й один танк".

Крім цього, йдеться в інформації, українська розвідка часто фіксує прояви у ворога нестатутних взаємовідносин із наслідками тяжких тілесних ушкоджень і ножових поранень, передозування наркотиками, вживання алкоголю і травмування в стані сп'яніння, каліцтва.

"Часті випадки дезертирства свідчать про те, що у ворожих підрозділах низький морально-психологічний стан", – зазначають у прес-центрі ООС.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: