fbpx
Сьогодні
09:44 01 Лип 2020

Нардеп Третьякова подасть в суд на Ляшка і вимагатиме 1 млн грн

Глава комітету соціальної політики, нардеп від "Слуги народу" Галина Третьякова вимагає 1 млн гривень компенсації від екс-нардепа Олега Ляшка, який обізвав її "зеленою д*рою".

Про це в коментарі "Рубриці" заявила сама народний депутат Третьякова. За її словами, юристи вже підготували документи і сьогодні вона офіційно зареєструє позов до суду.

"Я – економіст і вважаю, що всіх потрібно карати економічно. Якщо я щось порушу, то нехай і на мене в суд подають", – пояснила Третьякова.

Також вона додала, що в разі перемоги в судовій суперечці отримані від екс-нардепа гроші вона відправить на благодійність, до Фонду розвитку дітей.

Нагадаємо, раніше Третьякова потрапила в гучний скандал, коли в мережі було опубліковано відео з однієї онлайн-конференції. Там нардеп заявила, що малозабезпечені сім'ї, які "народжують дітей заради отримання державної допомоги", народжують дітей "дуже низької якості, які теж "сідають" на публічні кошти".

Висловлення викликало бурхливу реакцію в мережі. Одним з яскравих критиків був і Олег Ляшко, який публічно назвав нардепа "д*рою".

"Ця зелена д*ра назвала нас, інтернатівців, "дітьми низької якості". Я – один з цих дітей. Насправді нас таких, "низькоякісних", 90% в Україні. Тому керують нами "д*біли" високої якості", – написав політик у своєму Facebook.

Пізніше депутатка "СН" виправдалася за висловлювання про дітей "низької якості".

Повідомлялося, що у "Слузі народу" не бачать причин для позбавлення повноважень народної депутатки Галини Третьякової за її скандальне висловлювання про "дітей низької якості", тому що вона є професіоналом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: