fbpx
Сьогодні
13:31 01 Лип 2020

Чорногорія підкорегувала умови допуску українців в країну

Чорногорія з 30 червня змінила умови допуску громадян України на свою територію. Зокрема, потрапити до країни можна не тільки з результатом ПЛР-тесту, а і тесту на антитіла.

Про це йдеться у повідомленні посольства України в Чорногорії в Facebook.

Роз'яснення щодо порядку в'їзду в Чорногорію. Інформація буде оновлюватися по мірі її надходження чи зміни.У зв'язку…

Posted by Embassy of Ukraine in Montenegro on Wednesday, June 24, 2020

Повідомляється, що українці можуть в'їжджати до Чорногорії при наявності негативного тесту на COVID-19. Раніше було необхідно мати результати ПЛР-тесту, тепер дозволили в'їзд і з результатами ІФА-тесту на антитіла (ELISA). Експрес-тест не підходить.

При цьому тест повинен бути зроблений не раніше 72 годин до перетину кордону Чорногорії з моменту забору зразків. Тест має бути роздрукований, переклад на англійську або чорногірський бажаний, але не обов'язковий.

Тест має бути зроблений в лабораторії, яка має акредитацію ISO 15189 або ISO / IEC 17025. Тест може бути зроблений не тільки на території України, але і в будь-якій іншій країні.

Крім того, повідомляється, що поки немає інформації про мінімальний вік, з якого треба робити такий тест. Українців закликають утриматися від автомобільних поїздок до Чорногорії, використовуючи перельоти.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: