fbpx
Сьогодні
15:35 30 Чер 2020

У Раді заявили, що зміни до Виборчого кодексу парламент може ухвалити 2 липня

Фото Reuters

Доопрацьований законопроєкт про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства (№ 3485) може бути прийнятий у другому читанні у четвер, 2 липня

Про це в ефірі "UA:Українське радіо" повідомив народний депутат України, голова Комітету ВР з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко.

За його словами, сьогодні, 30 червня, відбудеться засідання Підкомітету з питань виборів, референдумів та інших форм безпосередньої демократії на чолі з Аліною Загоруйко, на якому буде розглянуто цей законопроєкт. А вже завтра, 1 липня, на засіданні Комітету буде прийматися рішення, чи рекомендувати його для прийняття у другому читанні.

"До документу подано більше чотирьох тисяч правок. І кожна правка вимагає внесення змін до всього Виборчого кодексу, до всіх книг цього Закону. Тому потрібно дуже ретельно та неупереджено підійти до обговорення документу", – зазначив парламентар.

Він висловив сподівання, що після схвалення Комітетом законопроєкту про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства можна очікувати, що вже у цей четвер, 2 липня, документ буде винесено в залу для голосування і проголосовано.

Нагадаємо, що Проєкт Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення виборчого законодавства (реєстр. №3485) був прийнятий у першому читанні 4 червня 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: