fbpx
Сьогодні
21:53 30 Чер 2020

Суд виправдав трьох підозрюваних у побитті Найєма

Шевченківський районний суд Києва виправдав трьох чоловіків, які у квітні 2018 року в центрі Києва напали на тоді ще народного депутата Мустафу Найєма.

Про це повідомив брат екснардепа адвокат Масі Найєм.

"Суддя Шевченківського районного суду Голуб Оксана Анатоліївна виправдала Темербулатова Умолта Руслановича, Саїтова Ахмеда Абубакаровича, Саїтова Магомеда-Саліха Арбуєвича повністю", – написав він у Facebook.

Масі Найєм додав, що рішення суду буде оскаржуватися.

"Є підстави вважати, що на етапі досудового розслідування було допущено низку помилок, які негативно відбилися на результатах судового розгляду справи – в частині фіксації доказів, документального оформлення групи прокурорів і слідчих, правової кваліфікації", – повідомив Масі Найєм.

Це довгий пост про те, як виправдали трьох нападників на мого брата. Але тільки одне речення щодо емоцій: пишаюсь, що…

Posted by Masi Nayyem on Tuesday, June 30, 2020

Мустафа Найєм, коментуючи рішення суду, повідомив, що під час останнього судового розгляду суддя відмовила йому в участі в дебатах, відмовилася дати слово свідкам збирання доказів, не долучила до матеріалів результати однієї з судово-медичних експертиз і "не захотіла досліджувати свідомо неправдиві свідчення свідка у справі, який незрозуміло звідки взявся".

"Сьогодні мої адвокати програли суд проти хлопців, які два роки тому влаштували зі мною розбірки на Бессарабській площі. Суд повністю виправдав трьох з чотирьох обвинувачених. Щодо четвертого обвинуваченого суд досі триває", – повідомив екснардеп на своїй сторінці у Facebook.

Він додав, що обвинувачені весь час прямо або побічно натякали на його службове становище – спочатку народного депутата, потім – заступника генерального директора концерну "Укроборонпром".

"Так, так вийшло, що я знаю багатьох суддів, прокурорів, слідчих та експертів. Але з жодним із них у мене не було будь-яких контактів не процесуального змісту. Я ні до кого не звертався, не дзвонив і ні про що не просив. І не буду. Я впевнений, що справедливість на нашому боці. І це не мій програш", – написав Мустафа Найєм.

За последний год наша команда выиграла несколько очень важных судов по нескольким крупным контрактам, а еще в двух нам…

Posted by Mustafa Nayyem on Tuesday, June 30, 2020

 

Раніше суд пом'якшив запобіжний захід ще одному підозрюваному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: