fbpx
Сьогодні
08:31 30 Чер 2020

На Донбасі бойовики 12 разів відкривали вогонь: 2 військових поранені

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи 12 разів обстріляли українські позиції. Двоє військових були поранені.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ двічі неподалік Хутору Вільного бойовики вели вогонь зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, поблизу Кримського та Луганського — з мінометів 120 мм калібру, в районі Південного — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід поблизу Березового терористи обстріляли українських військових з протитанкових ракетних комплексів, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, біля Старогнатівки — зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, в районі Мар'їнки — з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

За даними розвідки, 29 червня українські військові поранили двох окупантів.

За уточненою інформацією, увечері 28 червня бойовики двічі обстріляли житлові будинки в селищі Новолуганське зі стрілецької зброї калібру 7,62 мм. В результаті обстрілів були пошкоджені вікна житлових будинків, а також меблі. Постраждалих громадян немає.

З початку поточної доби бойовики зі 120 мм міномету вели вогонь поблизу Невельського.

За поточну добу втрат серед українських військових немає.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: