fbpx
Сьогодні
20:08 30 Чер 2020

На День батька сім'я скупила все морозиво в дідуся, щоб він зміг піти на пенсію

На День батька сім'я скупила все морозиво в дідуся, щоб він міг відпочити. Протягом наступного тижня вони зібрали $62 тисячі, щоб відправити його на пенсію.

Але чоловік поки відмовляється припинити працювати.

Попри свій солідний 70-річний вік, Росаріо Дель Реаль, практично щодня ходить вулицями Чикаго в ковбойських чоботах, продаючи морозиво і співаючи улюблених пісень.

На цьогорічний день батька чоловіку пощастило натрапити на особливих клієнтів: Оскара і Віктора Домінгеса, які купили весь товар чоловіка, щоб він мав можливість відпочити з рідними.

Росаріо Дель Реаль,

Дон Росаріо не зміг стримати сліз після такого щедрого кроку.

Цей момент потрапив на відео, яке стало вірусним в Tik-Tok. Тоді сім'я вирішила піти далі і запустила збір коштів на GoFundMe, щоб відправити чоловіка на пенсію. За тиждень люди пожертвували понад $62 тисячі.

Дон Росаріо і його сім'я були неймовірно вдячними за зібрані для нього кошти, однак дідусь зазначив, що поки не планує відпочивати: «Я не люблю сидіти вдома без справ і цілей. Я повинен бути вдячний Богу, що можу працювати, але ніколи не зможу віддячити цим добрим людям за все, що вони для мене зробили».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: