fbpx
Сьогодні
22:09 29 Чер 2020

Третьякова заявила, що родичі зниклих без вести на Донбасі наживаються на соцвиплатах: відео

Народний депутат від парламентської фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів Галина Третьякова, яка прославилася закликом стерилізувати безробітних, зробила ще одне гучне заяву.

За її словами, родичі зниклих без вести на Донбасі українців не повідомляють про їхню смерть офіційно, щоб отримувати великі виплати, передає Страна.

У новому оприлюдненому уривку відео Третьякова підняла тему необхідності прибрати деякі пільги, щоб люди ними не зловживали. А як приклад зловживань вона назвала родичів без вісти зниклих українців під час конфлікту на Донбасі.

"У нас є зниклі безвісти, і ми точно знаємо, що хлопець або дівчина загинули, що їх розстріляли, але просто ми ще не добралися до місць поховання. Відповідно і батьки, і родичі знають, що вони загинули, але вони не хочуть констатувати смерть своїх родичів навіть якщо минув час і є судові рішення щодо загибелі людини. Родичі не хочуть, тому що вони за це отримують гроші і великі – до 20-30 тисяч гривень на місяць за ту людину, яка зникла безвісти", – заявила Третьякова .

Потім вона пустилася у моралізаторство, посваривши утриманців.

"Цей економічний сенс морально розбещує людину. Ідеологія: якщо я щось отримую від держави, то я фактично сідаю на шию тому, хто платить податки, тому, хто поруч зі мною, мій побратим… якщо я отримую якусь пільгу, я у них відібрала – ця ідеологія чомусь відсутня в українському суспільстві. Я вважаю, що це спадок від Союзу: все тут моє, все ми тут поділили в Радянському Союзі, йдемо до комунізму ", – сказала нардеп.

Хіба за це ми воювали?

Побратими!Ви тільки послухайте, що вона меле!!!Це Голова комітету Верховної Ради України з соціальної політики та ЗАХИСТУ ПРАВ ВЕТЕРАНІВ!!!Вона договорилась до того, що треба забрати соцвиплати у родичів побратимів, загиблих атовців! «Людина трудяща – отримає більше зарплат, якщо не буде пільг у трудовому кодексі».Це шо? Це як називається? Натравлювання найманих працівників на учасників АТО?!Чого вона хоче? Конфлікту? То вона його матиме. Вона вже заявляла у жовтні 2019го:«Слід передивитися і перелік пільговиків. Якщо це був контракт, і людина свідомо йшла на отримання високого грошового забезпечення, продавала свою найману силу для того, щоб захищати країну, – це був його вибір і тільки так» Наші брати ризикують життям і здоров'ям, щоб вона роздавала такі інтервью?Влаштовує істерику через той мізер, який держава раз через раз дає своїм захисникам. Ви впевнені, що вона захистить наші права, права ветеранів?Тільки відставка і крапка.

Posted by Міжнародне Громадське Об'єднання Учасників Бойових Дій "Незламні". on Friday, June 26, 2020

 

Раніше у мережі спливло відео голови комітету Ради з питань соцполітики Галини Третьякової, у якому вона заявила, що у людей, які заводять дітей заради соціальних виплат, вони народжуються "низької якості".

Повідомлялося, що у "Слузі народу" не бачать причин для позбавлення повноважень народної депутатки Галини Третьякової за її скандальне висловлювання про "дітей низької якості", тому що вона є професіоналом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: