fbpx
Сьогодні
08:35 29 Чер 2020

Ситуація на Донбасі: бойовики здійснили 8 обстрілів, житловий квартал обстріляли з ПТУР

Протягом минулої доби, 28 червня, проросійські сили вісім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат серед українських військових не було.

Про це повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Російські найманці тричі обстріляли позиції українських підрозділів неподалік Луганського із заборонених артилерійських систем калібру 122 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі Миронівського ворог застосував міномети 82-го калібру. Біля Новозванівки — ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Опорні пункти поблизу Старогнатівки, Авдіївки та Водяного бойовики обстріляли з гранатометів різних систем, кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, окупанти обстріляли з ПТУР населений пункт Північне, поблизу Торецька. У результаті ракета потрапила на подвір'я житлового будинку, осколками також пошкоджено сусідні будівлі. Жертв серед цивільного населення немає.

За даними української військової розвідки, 28 червня унаслідок обстрілів було ліквідовано двох бойовиків, ще один отримав поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: