fbpx
Сьогодні
12:50 28 Чер 2020

З 1 липня розпочнеться останній етап атестації прокурорів, - Венедіктова

В Україні з 1 липня розпочнеться останній етап атестації прокурорів, а саме проведення співбесіди з метою виявлення відповідності прокурора вимогам професійної компетентності.

Про це повідомила прес-служба Офісу Генерального прокурора.

"Ми продовжуємо реформу і наповнення державної інституції новими кадрами. Також зараз триває робота з проведення атестації прокурорів регіонального рівня. З 1 липня розпочнеться останній етап атестації – проведення співбесіди з метою виявлення відповідності прокурора вимогам професійної компетентності, етики та доброчесності. Загалом до неї зараз допущено – понад 2,5 тисячі осіб. Наказами Генерального прокурора утворено 13 кадрових комісій, які забезпечуватимуть проведення співбесід із прокурорами регіональних прокуратур", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що по завершенню атестації прокурорів регіонального рівня розпочнуть роботу обласні прокуратури, що буде визначено рішенням Генерального прокурора. Надалі розпочнеться робота з проведення атестації прокурорів місцевих прокуратур.

"Нещодавно завершили практичну підготовку в структурних підрозділах Офісу Генпрокурора кандидати з-поза системи. Сьогодні складено рейтинг кандидатів і на його підставі прийматимуться рішення про прийом нових прокурорів на роботу", – додається у повідомленні.

Водночас із 9 червня 2020 року в Офісі Генерального прокурора розпочато добір на зайняття ще 100 вакантних посад прокурорів. Прийом документів триватиме включно до 9 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: