fbpx
Сьогодні
17:52 28 Чер 2020

Єрмак прокоментував політику Зеленського

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак пояснив, що робить для України Володимир Зеленський та його команда.

Про це він написав у Facebook з нагоди Дня Конституції.

"Минулого року в День Конституції України Президент Володимир Зеленський закликав громадян знати, поважати та виконувати Основний Закон держави. Тоді він започаткував флешмоб #мояулюбленастаття і процитував Статтю 3: "Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю".

Насправді ці слова визначають усе, що робить Володимир Зеленський та його команда. І коли йдеться про боротьбу з пандемією, і про повернення наших громадян із полону, і про допомогу постраждалим від стихії або техногенних аварій. І коли ми шукаємо шляхи для повернення миру на українську землю", – переконаний Єрмак.

За його словами, найважливіше – щоб "усі представники влади на всіх рівнях у нашій країні мали за найвищу цінність людину, її життя, здоров'я, безпеку та недоторканність".

В Україні сьогодні, 28 червня, відзначають державне свято – День Конституції – 24-ю річницю з моменту набуття чинності Конституції держави.

Через епідемію коронавірусу в Україні вперше в історії були скасовані урочисті і масові заходи з нагоди Дня Конституції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: