fbpx
Сьогодні
11:52 28 Чер 2020

У ЗСУ за добу 21 хворий на коронавірус

Фото Freepik

У Збройних силах виявили 21 новий випадок зараження коронавірусом за добу.

"Станом на 10.00 неділі, 28 червня, у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARSCoV2, хворіє – 179 осіб, загалом за час пандемії одужали – 310 осіб, летальних випадків – 5", повідомляє командування медсил.

На ізоляції (зокрема самоізоляції) наразі перебуває 669 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі три доби – 130 осіб.

"За минулу добу зареєстровано 21 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них на лікуванні в закладах охорони здоров'я перебуває 14 осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону – 1 військовослужбовець, ізолятор військової частини Львівської області – 5 військовослужбовців та ізолятор військової частини Київської області – 8 військовослужбовців). Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування", – йдеться на сторінці командування ЗСУ у соцмережі Фейсбук.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби – 5 осіб з військових частин Київської області (4 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ). У пацієнтів легкий перебіг захворювання.

Як повідомлялося, в Україні офіційно підтверджено 42 982 випадки COVID-19, за добу – 917.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: