fbpx
Сьогодні
19:31 27 Чер 2020

Ляшко заявив, що втомився від посади і готовий передати справи наступнику

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко зізнався, що втомився від своєї посади.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістці Олесі Бацман 26 червня, відповідаючи на запитання про політичні амбіції, передає LB.ua.

"Я лікар за професією, і знаєте, чого б хотів найбільше зараз? Подолати епідемію коронавірусної хвороби і хоча б тиждень провести з дружиною і дитиною без телефону", – сказав він.

Ляшко додав, що з кожним днем дедалі сильніше відчуває виснаження. Він готовий працювати доти, поки це потрібно державі, але не проти передати справи наступнику.

"Драйвить тільки те, що твої рішення сьогодні впливають на ситуацію і рятують життя… Я буду тут, поки потрібно моє рішення. Якщо буде людина, яка готова мене замінити, і скаже: "Я готова приймати ті рішення, які ти приймаєш, команда міністерства це приймає", – я з радістю піду відпочити або займатися іншою справою, яка підніматиме Україну на вищий щабель", – сказав він.

На питання, чи хоче він стати мером Києва, Ляшко відповів: "Я думаю, що мало хто б сказав "ні" на таку пропозицію".

Також він сказав, що у десятирічній перспективі, можливо, хотів би навіть стати президентом України.

"Якщо ви будете пам'ятати прізвище Ляшка, тому що з ковідну епідемію ми точно подолаємо за цей період часу", – уточнив він.

Нагадаємо, що у 13 областях України можуть посилити карантинні заходи у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції. Київ теж у цьому списку.

Як повідомлялося, в Україні зафіксовано 42 065 випадків коронавірусу, за добу – 948.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: