fbpx
Сьогодні
12:14 26 Чер 2020

Спалах COVID-19 зафіксували на ринку "Троєщина" у Києві, збільшується кількість хворих дітей, - Кличко

Кількість киян, у яких за минулу добу виявили коронавірус, збільшилась на 115 людей. Захворіли, зокрема, і 9 медиків. Один випадок – летальний. Усього від коронавірусу померли 102 мешканці Києва.

Про це сказав мер столиці Віталій Кличко.

"На сьогодні в столиці вже 4 724 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Захворіли:
▫️58 жінок віком від 19 до 85 років
▫️49 чоловіків віком від 18 до 78 років
▫️дівчинка, якій 4 роки і 7 хлопчиків від 3 до 15 років.

До лікарень столиці госпіталізували 25 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за добу 17 людей. Усього коронавірус подолали 1 490 мешканців Києва.

Хочу зауважити, що збільшується кількість дітей, які хворіють на коронавірус. Тільки цього місяця в Києві захворіли 139 дітей. Усього за період пандемії – 377. У стаціонарах лікарень сьогодні перебувають 16 дітей. Найменшому з інфікованих мешканців столиці на момент виявлення хвороби було усього 10 днів. Найбільше ж хворіють діти у віці від 10 до 14 років".

Кличко додав, що спалах коронавірусу зафіксований на речовому ринку «Троєщина». Там підтвердили захворювання у 5 працівників. Вони лікуються на самоізоляції.

"Держпродспоживслужба визначає коло контактних осіб. А комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про можливість подальшої роботи ринку", – сказав мер.

ковід в києві

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: