fbpx
Сьогодні
12:33 26 Чер 2020

Депутатка "СН" виправдалася за висловлювання про дітей "низької якості"

Галина Третьякова

Нардеп від "Слуги народу" і глава комітету з питань соцполітики Галина Третьякова виправдалася за свої слова про дітей «низької якості» від безробітних.

«Так, слова обрані невдало. Хто з нас не помиляється, тим більше в момент довгих публічних виступів? До сих пір намагаюся впоратися з прискореним серцебиттям перед подібними виступами , – написала вона в своєму Facebook.

У той же час, нардеп назвала критику на її адресу організованим буллінгом. Вона також заявила, що не йтиме у відставку з поста глави профільного комітету.

«Багато хто розуміє, що відбувається насправді, чому все з'явилося тільки зараз, і що я мала на увазі під час публічної зустрічі/лекції в Київській школі економіки. І ще буду мати на увазі в майбутніх лекціях, виступах, зустрічах. Тому нікуди не збираюся йти під тиском ззовні. Буду робити свою справу, реалізовувати план законодавчих ініціатив (реформ), який розробляла все своє життя», – підкреслила політик.

Вона також прокоментувала звинувачення в дискримінації.

«Про дискримінацію. Ми ще навчимося відрізняти дискримінацію в наявних суспільних процесах від розмов. І ми ще навчимося боротися з тими, хто говорить про боротьбу з дискримінацією, але породжує її своїм діями», – додала Третьякова.

Нардеп також заявила, що сама виростила чотирьох дітей, але багато працювала і не отримувала ніяких виплат.

Повідомлялося, що у "Слузі народу" не бачать причин для позбавлення повноважень народної депутатки Галини Третьякової за її скандальне висловлювання про "дітей низької якості", тому що вона є професіоналом.

Раніше у мережі спливло відео голови комітету Ради з питань соцполітики Галини Третьякової, у якому вона заявила, що у людей, які заводять дітей заради соціальних виплат, вони народжуються "низької якості".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: