fbpx
Сьогодні
20:21 25 Чер 2020

Заступник міністра освіти подав у відставку

Заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний подав у відставку.

Про це він повідомив у Facebook.

"Заяву вже написав, попереду багато роботи", – написав Стадний.

Стадний подякував усім колегам, з якими працював 10 місяців, і закликав їх "не втрачати віри в можливість якісних змін".

7 вересня я написав, що не буду шукати народної любові. Бо це шкідливо, страшно шкідливо в нашій країні, де треба пройти…

Posted by Єгор Стадний on Thursday, June 25, 2020

Єгор Стадний народився 22 серпня 1988 року. У 2005 році закінчив Науковий ліцей Кропивницького. Ступінь бакалавра з історії отримав 2010 року в Національному університеті "Києво-Могилянська академія".

2012 року отримав подвійну ступінь магістра з історії в Національному університеті "Києво-Могилянська академія" та магістра східноєвропейських досліджень Варшавського університету.

Протягом 2012-2013 років – навчався в аспірантурі Варшавського університету. Повернувся в Україну під час Революції гідності.

У 2012-2019 роках працював в аналітичному центрі CEDOS, де досліджував питання фінансування вищої освіти, соціально-економічного статусу викладачів і студентів, міграції студентів, мотивації студентів, академічної чесноти. Протягом 2018-2019 років очолював аналітичний центр CEDOS.

Вільно володіє англійською та польською мовами.

Раніше Кабмін призначив ректора Чернігівського національного технологічного університету Сергія Шкарлета виконуючим обов'язки міністра освіти і науки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: