fbpx
Сьогодні
21:28 25 Чер 2020

В ОПЗЖ виник розкол через кандидатів у мери, - Лещенко

В Опозиційній платформі "За життя" (ОПЗЖ) стався розкол.

Про це повідомив журналіст, екснардеп Сергій Лещенко.

"Поки всі обговорюють "скандали" в "Слузі народу", справжні пристрасті кояться в Опозиційній платформі "За життя". Розкол стався по лінії двох акціонерів. "Кремлівська група" Медведчука і "газова група" Льовочкіна/Фірташа не можуть поділити штаби і посади кандидатів у мери в базових регіонах.

Так, в Одесі група Медведчука і її представник Вадим Рабинович на мера міста тягне депутата Тетяну Плачкову, яку за часів Порошенко називали "смотрящей" по лінії архітектурно-будівельної інспекції. Її активно піарять канали Медведчука.

Тоді як від групм Льовочкіна-Бойка в мери хоче стартувати інший нардеп Микола Скорик. Він, на відміну від Плачкової, хоча б родом з Одеси", – пише Лещенко.

За його словами, такий же конфлікт спостерігається в сусідній Миколаївській області.

"Так, кандидат по лінії Льовочкіна і Бойка – це Володимир Фроленко, який, як кажуть, пов'язаний з бандитом на прізвисько "Мультик" (в інтернеті є аудіозапис розмови, де "Мультик" дорікає Фроленко в самоправності словами "ти що, один на крижині?"). По лінії ж депутата Наталії Королевської в Миколаєві хоче рулити колишня глава обласної ради Тетяна Демченко", – стверджує журналіст.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: