fbpx
Сьогодні
18:10 24 Чер 2020

Зеленський пообіцяв шахтарям розібратися з боргами "Центренерго"

Президент Володимир Зеленський вийшов до шахтарів з шахти "Надія", які страйкували біля Офісу президента, і пообіцяв розібратися з їхньою проблемою.

Про це повідомив депутат Верховної Ради Юрій Камельчук зі "Слуги народу".

"Ми все зробимо, дайте мені пару днів. Я зараз розберуся з "Центренерго", чому вони не платять гроші. Їдьте додому до своїх родин", – сказав шахтарям Зеленський, який повинен був перебувати на самоізоляції через коронавірус у дружини.

Дякую Володимир Зеленський за виявлену повагу і увагу до гірників шахти "Надія" з м.Соснівки, Львівської області мого рідного округу №124. Наші прохання були почуті. Сподіваємося на швидке вирішення питання заборгованості "Центренерго" перед усіма підприємствами вугільної промисловості.Керівник ФДМУ Dmitry Sennychenko приділіть увагу налагодженню ефективного менеджменту на даному державному підприємстві.

Posted by Yuriy Kamelchuk on Wednesday, June 24, 2020

Шахта "Надія" розташована в Соснівці Львівської області. З початку весни там виникли проблеми з виплатою зарплати, і в середині червня шахтарі почали страйкувати. Спочатку вони стукали касками у Львові, а тепер приїхали до Києва.

22 червня Міненерго відзвітувало про те, що бере ситуацію на шахті "Надія" під контроль. Незважаючи на це, шахтарі залишилися в столиці.

За словами в.о. директора шахти Ігоря Піляя, заборгованість "Центренерго" перед підприємством становить 9 млн гривень.

Нагадаємо, у Фонді держмайна розповіли, коли планують приватизацію "Центренерго".

Раніше повідомлялося, що ОГХК буде продавати продукцію за ринковими цінами на умовах передоплати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: