fbpx
Сьогодні
11:06 24 Чер 2020

Шмигаль обіцяє оперативне відшкодування збитків через негоду на заході України

У середу, 24 червня, прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що постраждалим від негоди областям України оперативно відшкодують збитки. 

Про це Шмигаль сказав журналістам під час візиту на Івано-Франківщину.

"О 14:00 проведемо державну комісію ТЕБ та НС, на якій будуть за результатами роботи оперативного штабу прийняті відповідні рішення щодо оперативного, початкового відшкодування збитків. І далі, по мірі розвитку ситуації, будемо нею управляти", – сказав він.

Глава уряду додав, що до 15:00 надасть ширшу інформацію на брифінгу щодо ситуації з негодою на заході Україні.

У пресс-службі Офісу президента повідомили, що глава держави Володимир Зеленський дав доручення спочатку оцінити масштаби збитків.

"Щоб допомогти, ми маємо розуміти масштаби збитків, маємо почути людей і побачити все на власні очі", – сказав Зеленський очільнику уряду.

Після оцінки ситуації сьогодні вдень урядовці проведуть селекторну нараду з президентом України для повідомлення останніх новин, узгодження дій та організації надання гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, напередодні Зеленський обговорив з урядом питання допомоги людям, які потерпають від повеней і сильних опадів, і поставив завдання відправити до постраждалих регіонів гуманітарний вантаж.

Повідомлялося, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова ДСНС Микола Чечоткін та командувач Національної гвардії Микола Балан екстрено полетіли на Прикарпаття для контролю ліквідації наслідків негоди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: