fbpx
Сьогодні
08:39 24 Чер 2020

У центрі Вільнюса відкрили пляж, море будуть показувати на екрані

У центрі Вільнюса, на Лукішкській площі, відкрили штучний пляж Open Beach.

Мешканці і гості литовської столиці тут зможуть не тільки відпочити після роботи, позасмагати, почитати книгу, але і на величезному екрані дивитися фільми, серіали і телевізійні програми, повідомляє Delfi.

На Open Beach є всі необхідні атрибути – лежаки, парасолі, волейбольний майданчик, роздягальня і навіть робочі місця з безкоштовним інтернетом.

У центрі Вільнюса відкрили пляж, море будуть показувати на екрані

"Всілякі обмеження відкривають нові можливості. Після того як були закриті кордони, з'явилася можливість відпочивати в Вільнюсі і заново відкрити для себе місто. А то, що пляж відкрився на Лукішкській площі, нагадує нам велику радість святкування свободи. Наповнений життям штучний пляж – це заява Вільнюса про те, що свобода здобула перемогу", – сказав мер міста Ремігіюс Шімашюс.

У центрі Вільнюса відкрили пляж, море будуть показувати на екрані

Пляж площею 1660 кв. м з понеділка насипають на площі, сюди привезли близько 300 куб. м піску. Пляж буде діяти все літо. До кінця липня поруч з ним буде стояти величезний екран, на якому вечорами будуть показувати фільми, серіали, концерти, а вдень – види з Балтійського моря.

Однак ідея пляжу на площі порадувала не всіх. У соціальних мережах точаться дискусії про те, чи дійсно це відповідне для пляжу місце. Адже пляж знаходиться поруч з Музеєм жертв геноциду. Депутати-консерватори виступили з вимогою зупинити цю ініціативу.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: