fbpx
Сьогодні
16:19 24 Чер 2020

Аваков: МВС перекидає техніку Нацгвардії для ліквідації наслідків негоди

Міністерство внутрішніх справ України перекидає великогабаритну техніку Національної гвардії України в постраждалі від повеней райони західних областей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Наразі евакуйовано понад 200 осіб, решта відмовилися від евакуації та залишилися на місці, ми забезпечуємо їхню життєдіяльність. Відсутні газ і електропостачання, оскільки не витримали електроопори, йде замикання, працюють електрики. Два потоки змінили русла, тобто повністю пішли на село", – повідомив він у Twitter під час відвідування пгт Ланчин у Надвірнянському районі Івано-Франківської області.

"Найближчим часом направимо сюди великогабаритну техніку НГУ, щоб розчистити русла. Перекинемо додаткові сили рятувальників і поліції. Доставимо їжу", – додав міністр.

Як повідомляє МВС, у Надвірнянському районі підтоплені 16 населених пунктів, 604 житлові будівлі, 26 автомобільних мостів, 18,1 км дорожнього покриття. Відсутнє сполучення з двома населеними пунктами.

повені

Як повідомлялося, з 22 червня в західних регіонах України, що страждають від повеней, упроваджено надзвичайні заходи безпеки.

З регіону вже евакуйовані близько 800 осіб, жертвами негоди стали три людини.

За інформацією ДСНС, станом на 7:00 24 червня залишаються підтопленими 187 населених пунктів (Івано-Франківська область – 161, Чернівецька – 15, Львівська – 8)

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: