fbpx
Сьогодні
18:31 23 Чер 2020

"Ви, хлопці, – засранці": Зеленський вступив у закриту Viber-групу далекобійників та звернувся до порушників

Президент Володимир Зеленський пригрозив наслідками далекобійникам і власникам вантажівок, які намагаються обійти зважування машин і руйнують нові дороги

Відповідне відеозвернення Володимир Зеленський записав до далекобійників.

"Ми тут робимо велике будівництво – будуємо тисячу доріг, думаємо, як усе в цьому році встигнути, де взяти гроші. І вже багато доріг побудували", – зазначив Зеленський.

"Я не знав, що є така проблема, як зберегти дороги. Чому? Тому що є різні машини, різні водії, перевантажені – вони їдуть. У них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на один кілометр державних доріг приблизно 1 мільйон доларів США", – додав він.

Зеленський зауважив, що влада домовилася з СБУ, Національною поліцією та Державтоінспекцією.

"Давайте зробимо пропускні пункти щоб не було перевантажів. Все одно – не можемо зрозуміти – якось вони об'їжджають. То вони вночі перевантажені їдуть, розбивають дороги, то вони чомусь в'їжджають на центральні дороги", – пояснив він.

Норм Зеленський залетів в чатік до дальнобоїв, де підказують як об'їхати ваговий контроль.

Posted by Sergiy Grishyn on Tuesday, June 23, 2020

"Я зі своїми хлопцями знайшов групу ГВК "Весовой контроль". Там 17 864 людини. Оцей '864-й – це я. Підключився я до цієї групи і подивився. Дальнобійники, які везуть перевантажені машини, один одному кажуть: по Коблєво їдемо – там вільно, там тільки поліцейський, на Умань не їдемо – там уже серйозно, заборонено", – розповів президент.

"Чесно кажучи, розвеселили ви мене й розвеселили всіх. Хотів би вам просто сказати: ви, хлопці, засранці – ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви якось… Допомагати ви не можете, не здатні, але хоч трішечки не заважайте. Добре? Бо все одно ми всі чати знайдемо і вас також знайдемо – і буде боляче", – звернувся президент до далекобійників.

Довідка. "Велике будівництво" — спільний проєкт президента та уряду, який передбачає спорудження доріг та інфраструктурних об'єктів по всій країні.

Раніше у Зеленського заявили, що більш ретельно перевірятимуть вантажний транспорт на дотримання вагових норм.

Нагадаємо, Зеленський передав МВС контроль дотримання габаритно-вагових обмежень на дорогах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: