fbpx
Сьогодні
14:54 23 Чер 2020

Вибух на Позняках: загинули двоє співробітників "Укрзалізниці", компанія виплатить допомогу тим, хто постраждав

Фото Reuters

Унаслідок вибуху будинку в Києві на житловому масиві Позняки загинуло двоє співробітників АТ "Укрзалізниця" і двоє членів сімей залізничників.

Як повідомила прес-служба УЗ, компанія зобов'язується компенсувати витрати на оренду житла та надасть фінансову допомогу сім'ям залізничників, постраждалим унаслідок трагедії.

Згідно з інформацією УЗ, загалом у зруйнованому під'їзді багатоповерхівки проживали 40 залізничників та членів їхніх сімей в 11 квартирах. Більшість із них є працівниками локомотивних депо станцій Київ-Пасажирський та Дарниця.

"Укрзалізниця" повідомляє, що нині 11 особам компанія надала для тимчасового проживання кімнати відпочинку в сервісному центрі станції Київ-Пасажирський. Для них організовано всі побутові умови.

Крім того, правління компанії розгляне питання надання одноразової цільової фінансової допомоги 11 сім'ям, постраждалим унаслідок вибуху. Розмір допомоги становитиме від 100 до 500 тис. грн на одну сім'ю.

Регіональна філія "Південно-Західна залізниця" візьме на себе витрати з організації поховань загиблих працівників. Крім того, буде забезпечено всі виплати, передбачені колективним договором.

Вибух на Позняках: всього загинули п'ять осіб.

Нагадаємо, що в ніч на 23 червня на місці ліквідації наслідків вибуху житлового будинку на Позняках було виявлено п'ятого загиблого.

Ввечері 22 червня рятувальники знайшли четвертого загиблого під завалами внаслідок вибуху у будинку по вулиці С. Крушельницької.

Внаслідок вибуху в Дарницькому районі столиці в десятиповерховому житловому будинку зруйновано 16 квартир із 9 по 4 поверхи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: